Turorienteringa 2018

Da er det knapt ei uke til startskuddet går for årets turorientering. Lørdag 28.april mellom kl.15-17 blir det tradisjonell åpning med kaffeservering. Stor usikkerhet med hensyn til snøsmelting gjør at vi i år har valgt å legge åpninga til fjæresteinene; nærmere bestemt stolpe 4 i årets Stolpetrim. Denne står ved Ørin feltstasjon.

Veibeskrivelse: Kjør Hamnevegen og ta av til høyre ved skilt Russervegen. Ta så av til venstre v/ Industriveien. Passer forbi Trones Bruk mot Kværner. Veien svinger der mot høyre og feltstasjonen ligger i enden av veien. God parkering langs veien.

Finner du fram til åpninga, er du også kapabel til å finne fram til de fleste av årets poster. De ligger i områdene Ørin, Balhald, Leirsjøen, Volhaugen (område Haukå og skihytta), Hoåsknoppen (Inndal) og fjellposter mot Grønningen. I alt 80 poster. I tillegg har vi Stolpetrimmen; 15 stolper i sentrumsområdet.

Info om årtes turorientering og stolpetrimmen er nå lagt ut her på hjemmesia.

Related posts