Landsfinale bilcross 17. – 18. august

Vi har sagt ja til å stille som parkeringsvakter under landsfinalen i bilcross den 17. – 18. august oppi Kvernmo Motorsenter. Parkeringen skal være på enga like ved innkjørselen til motorsenteret fra Jämtlandsvegen. Fredag skal vi være der i perioden 12:00 – 20:00, mens på lørdag blir det fra kl. 06:30 – 20:00. På fredag er det nok med 3 personer pr. skift, men på lørdag bør det være minimum 6 personer. Tar sikte på å kjøre ca. 4 timer pr. skift. Som gjenytelse vil Motorsenteret stille opp med mannskap under neste års NM helg som vi arrangerer 20. – 22. september neste år. De som har anledning og lyst til å hjelpe til under landsfinalen sender meg en e-post på fmtliha@fylkesmannen.no eller sms på tlf. 90664724. Si hvilke dager dere kan hjelpe til.

Related posts