Bygdakamp 1

Velkommen til årets første bygdekamp i Blommen Skisenter onsdag 4.mai, endelig uten restriksjoner. Løyper for alle nivå. Påmelding og start ved skihytta mellom 18:00-19:30. Kiosk 50,-pr person, max 150,-pr familie. Parkering på nedre parkeringsplass – husk parkeringsavgift 40,- vipps #93408 Velkommen til en trivelig vårkveld i Blommen😊

Bygdakampen er 6 miljøskapende o-løp utover sesongen, for klubbene Frol, Verdal og Skøynar. Med gode kart og løyper hvor alle løpere (fra nybegynnere til veteraner) trives og får passende utfordringer. Åpne løypeklasser dvs. at du starter i den løypa som du tror passer din kondisjon og ferdighet. Bøgdakampen skal være ei massemønstring av o-løpere. Derfor får alle som starter 1 poeng og det er klubben med flest poeng på slutten av sesongen som vinner med seg vandreskjoldet hjem til klubbhytta for vinteren

Related posts