O-uke 14

Da er det tid for ny o-sesong. Vi vil i år også prøve å sende ut ukentlig info, både på epost, facebook og på hjemmeside, i forkant av kommende o-uke, slik at alle VOK-inger har oversikt over hva om skal skje, både med påmeldingsfrister og arrangement.

Mandag 1.april: Sesongstart med tradisjonelt påskeløp på Trones. Start kl 17.00 ved klubbhuset til Golfklubben. https://eventor.orientering.no/Events/Show/19543
Løyper for alle.
Etter løpet kjører vi et medlemsmøte med info om kommende sesong, samt info fra NM-komiteen, i Bårdstu grendehus kl 18.30. Klubben spanderer pizza her.

Onsdag 3.april: Starter vi med Råtass treninger på Stiklestad. Her trenger vi bistand fra flere medlemmer for å veilede og aktivisere nye håpefulle råtasser. Jenny og Elin har ansvaret her.

Torsdag 4.april: Da starter vi med første løp i Ungdomscupen i Nord-Trøndelag. Inderøy IL arrangerer dette på Straumen. Her er det løyper for alle, unge og gamle.
Påmeldingsfrist innen tirsdag 2.april kl 23.00 via Eventor. Ikke vent til siste frist om du vet du skal delta allerede i dag. https://eventor.orientering.no/Events/Show/19341

Related posts