Tur-Orientering

Da er det snart klart for årets tur-o-sesong. Lørdag 29.april er det tradisjonell åpning på Nordbergshaugen. Mellom kl.15-17 er det kaffeservering på sætra. Salg av tur-o-konvolutter. Fra denne dagen er også postene på Trones på plass.

Fra 13.mai skal resten av postene (unntatt fjellpostene) være ute i skogen. Håper mange møter opp på våre arrangementer ut over sommeren. Nytt i år blir et fellesarrangement på Værdølatun, post 1, Stolpetrimmen, sammen med Verdal historielag.

Ellers har vi i år benyttet et utsnitt av turkartet over Volhaugen som skal ferdigstilles i løpet av 2017. Det er lenge siden det har vært arrangert orienteringsløp fra Solemsvollen. Kanskje på tide at området vest for Leklemsvatnet tas i bruk. Med flere turstier, kulturminner og fine rasteplasser er dette et fint område i tur-o-sammenheng.

Fjellpostene er i år i retning mot Sulsjøan med fjernpost på Tuva. Interessant område historisk (se info) + her er det både fine moltemyrer og gode fiskemuligheter. Regner med at det blir stor rift om Værdalsbruket sin hytte ved Sulsjøan