O-karusell – løp nr. 1

Onsdag 24 juni starter o-karusellen opp med første løp oppi Volhaugen, mellomdistanse med løypene Råtass, C2, B3 og A4. Start og mål blir på lunningsplassen ved veien oppigjennom Ydsedalen. Merket fra avkjørselen til Volhaugen friluftsområde ved Soltun, Fleskhus.
 
Start mellom kl. 18:00 og 19:00. Postene vil bli stående ute til og med lørdag, så de som ikke har anledning til å delta nå på onsdag kan løpe senere for å få løpet tellende når det gjelder kravet til sesongpremie. Kartene blir lagt ut på facebook og hjemmesiden umiddelbart etter løpet på onsdag.
 
Info om smitteverntiltak: 
Personer som har selv milde symptomer på luftveisinfeksjon skal ikke møte opp. Dette gjelder også personer som er i karantene. Alle vasker hender før de drar på løpet og holder minimum en meters avstand på arenaen. 
 
Når dere kommer på løp:
  1. Gå til selvbetjent desinfiseringsstasjon, vaske hender og brikke med våtserviett og deretter med håndsprit/antibac.
  2. Registrer deg på løpet hos arrangør
  3. Ta kart i riktig kasse (hver klasse har kart i egen kasse). Gå til start, legg på startbukk og ut og finn poster
ALLE (løpere, foreldre, sjåfører, og andre som befinner seg på arenaen) må registrere seg hos arrangør. Det er opprettet en klasse som heter PUBLIKUM.
 
Når dere kommer til mål:
  1. Stemple på målbukk
  2. Gå til selvbetjent desinfiseringsstasjon, vask hender og brikke med våtserviett og deretter med håndsprit/antibac
  3. Gå til arrangør for å lese av brikke
All betaling skjer med VIPPS (Vipps nr. 107 347). Alle fra og med 17 år betaler kr 50,-. Det vil ikke bli kiosksalg.
 
Kartene er lagt ut på eventor via Livlox. (Oppfordrer dere som vet hvilken løype dere vil løpe til ikke å se på kartet på forhånd). Løypene finner du ved å gå inn på Eventor, (velg alle løp og treninger under “kategori”, og velg ikonet til livelox helt til høyre, rund, rød pil. Der finner du løypene og kan se på dem. For de som vil løpe løypene en annen dag, vil de legges ut på VOKs hjemmeside i PDF-format etter løpet.
Link til Eventor her: O-Karusell 1
 
Vel møtt til årets første O-karusell ?

Related posts